COMUNICAT – 10 octombrie 2016

Asociatia „Clubul Liberal Ion C. Bratianu – 1875” constata ca, prin impunerea, pentru a doua oara, nestatutara a Alinei Gorghiu in functia de co-presedinte iar acum de presedinte a ceea ce se insinueaza a fi „Partidul National Liberal”, se urmareste subordonarea politica si organizatorica, fata de un centru de comanda, exterior partidului, cunoscandu-se obedienta, fara limite, a Alinei Gorghiu, fata de Cotroceni.
Consideram aceasta situatie cu atat mai grava, avand in vedere PDL – izarea evidenta a partidului, pozitiile liberalilor devenind marginale, chiar in perioada in care, in organizatiile teritoriale, se definitiveaza propunerile de candidati pentru alegerile parlamentare, configurandu-se viitorul Parlament al Romaniei.
Asociatia „Clubul Liberal Ion C. Bratianu – 1875” considera ca lipsa totala de transparenta a stabilirii candidatilor, carcterizeaza ipocrizia „criteriilor de integritate”, folosite doar ca pretexte pentru inlaturarea liberalilor incomozi si pentru continuarea vechilor practici din cercurile politice basiste, in frunte cu PDL – ul, atitudine incurajata si promovata din afara partidului, prin numirea Alinei Gorghiu.
De aceea, cerem ca toate organizatiile teritoriale, ale acestui PNL, sa faca publice listele de candidati pentru alegerile parlamentare, in forma in care au fost aprobate statutar, asa cum au fost trimise la Bucuresti pentru validare.
Ne adresam, pe aceasta cale, celor care, inca, au ramas liberali, in acest PNL, pentru a ni se alatura in acest demers.

George Serban – presedinte, Vasile Băescu – vicepresedinte, Alex Vîlvoi – vicepresedinte, Dragos Ciochia – vicepresedinte, Alin Crîstocea – vicepresedinte

Lasă un comentariu