Scandal în PNL

A început ciolaniada în PNL!
Nu-mi dau seama totusi pentru ce se bat fiindcă mai mult ca sigur până în 2020 vor fi in opoziție!
Cum? Se bat între ei?
Am înțeles!
Robu îl înjură pe Falcă, Atanasiu pe Petrache, Alexe F. pe Alexe C., Sulfina îsi trage singură palme în WC, în timp ce Cristina Pocora … plânge, iar gelatul pastor penticostal Ben Oni, cel care l-a adus pe Frunzaverde in partid si intamplator i-a insotit pe sotii Isar in SUA, unde intamplator s-au intalnit cu ambasadorul Romaniei la Londra (pe atunci seful cancelariei prezidentiale) si tot intamplator s-a intersectat cu alt pastor pe nume Mihai Gadea, zâmbește sarcastic!
Anastase si Boagiu așteaptă să le fie validate mandatele ca să se poată muta la „tatăl” lor la PMP, Tinel Gheorghe si Cezar Preda se uită tamp unul la altul, neștiind încotro s-o apuce: dacă se duc la PMP chioru nu uită cum l-au trădat, asa că cel mai bine ar fi la Tăriceanu că acolo s-au strâns toate relicvele politice, iar Misu Voicu s-a prezentat deja la noua sefa a partidului ca să o asigure că se poate conta pe el, doar până la congres!
Râdem dar nu-i deloc a bună!
PNL-ul se destramă si nu se întrevede nimic bun la orizont, ceva datator de speranță …!
Parcă totul este bine planificat si se desfăsoară după un program foarte minuțios pus la punct!
Au început (de abia acum, cam tarziu) să se audă voci ale unora dintre vechii liberali, atentionand asupra pericolului că vom avea soarta pnțcd, dar până acuma sau complăcut si au tăcut, desclestandu-li-se limba doar când au rămas fără un loc eligibil, sau n-au prins un mandat!
Când noi cei din Asociația „Clubul Liberal ION C. BRATIANU-1875” am atenționat că la parlamentare va fi mai rău (dpdvd al scopului obținut) decât la locale, mulți ați râs si ne-ați batjocorit! Azi mai toți jmecherii ăstia taceti malc, fiindcă noi am avut dreptate!
Singura fericită că a mai prins un mandat de … „consiliera” e Violeta Vijulie si (ATENTIE) nu e „blondă” !
Sărut mâna părinte Gigel!

PS
Pe noi stiti unde ne găsiți, doar că de flasnete gen Victor Ionescu, sau Florin Crăciun nu avem nevoie!

Lasă un comentariu